Vakmanschap en passie

Vakmanschap en passie

 

Uitleggen wat het patisserie vak inhoudt en zo leuk maakt is moeilijk. Het is een gevoel, een passie. Volgens Lars een combinatie van scheikunde en kunst, waarin er eindeloos gevarieerd kan worden met ingrediënten, smaken en decoraties. Dat is dan ook meteen waar de uitdaging én passie zit.

Het proces van idee naar product gaat met vallen en opstaan. We beginnen niet met een recept, we maken een recept. Of dit altijd makkelijk is? Nee, ook wij denken ooit ‘laat maar zitten’. Juist als we dan doorgaan, ontstaan de mooiste producten.

“Vernieuwing ontstaat wanneer je dingen doet die je nog nooit hebt gedaan.”

De veelzijdige kant van het vak laten zien, proeven en vooral beleven is ons doel. Zo hopen wij door onze passie te delen, jou te inspireren.

Patisserie Lars is een droom. En na zeven jaar ervaring in het vak in zowel Nederland als België nam Lars in 2022 de stap onder het motto: “Humble enough to know I can lose it all, confident enough to know I can get it all.”

Pure kwaliteit

Pure kwaliteit

Iedere hap moet zorgen voor een smaakexplosie, een heuse beleving. Dat is ons doel. Het gebruik van pure en verse ingrediënten van hoogstaande kwaliteit maakt dit mogelijk. We kiezen dan ook zeer nauwkeurig onze leveranciers en ingrediënten uit.

Naast smaak, is ook gezondheid hierbij een bewuste keuze. Conserveermiddelen, smaakstoffen, grote hoeveelheden suiker; is dat nou echt nodig? Doordat Lars op jonge leeftijd dystrofie kreeg, leerde hij veel over de grote impact van voeding op je lichaam en de mogelijkheden met échte ingrediënten.

Zo worden er geen conserveermiddelen toegevoegd, gebruiken we natuurlijke kleurstoffen en verlagen we het gebruik van suiker. Suiker wordt vaak gebruikt als smaakmaker, maar overheerst soms de intense smaak van de pure ingrediënten.

We kunnen nog veel vertellen over onze ingrediënten en smaken, maar smaak is voor iedereen anders en blijft toch een beleving.

Chocolade gebakjes

Onderscheidend maar herkenbaar

Onderscheidend maar herkenbaar

Ons vak draait om kwaliteit, creativiteit en continu blijven verrassen en innoveren. Smaak en herkenbaarheid spelen daarin een grote rol. Wij willen je een unieke beleving bezorgen. Zowel bij het geven, delen als nuttigen van onze producten.

Daarom denken wij naast ons vaste assortiment graag mee over een uniek product voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of zakelijke bijeenkomst. Zo hopen wij de beleving naar een optimaal niveau te brengen. Je deelt geen ‘lekkernij’, maar een herinnering om niet meer te vergeten.

“Cutting a cake is like a moment in time. All the layers, tastes and textures can tell a story, and show us a journey inside ones imagination.”

E-mail

info@patisserielars.nl

Telefoon

06 51 77 06 48

Locatie

De Vlonder 123, Boekel